12
szept.

A tanév és egyben az Őszi Szakmai Időszak kezdeteként a héten tartotta Őszi Nyitógyűlését Társaságunk, amely eseményre már szinte hagyománynak tekinthető módon a Budapesti Corvinus Egyetem 3001-es dísztermében került sor.

A Közgyűlés számos fontos kérdésben hozott döntést, így többek között elfogadásra került a 2019. évre vonatkozó Költségvetési Határozat, illetve a tartalmi elemek alapos megvitatása után a Tagok elfogadták az Őszi Szakmai Határozatot is. A Közgyűlés további fontos feladata volt az új Csoportvezetők megválasztása, így a Tagság döntése értelmében az Őszi Szakmai Időszakban Szakmaiságért Felelős Csoportvezető pozíciót Juhos Dániel, a Kapcsolatokért Felelős Csoportvezető pozíciót Nagy Bence Tamás, a Marketingért Felelős Csoportvezető pozíciót Balogh Vivien, a Finanszírozásért Felelős Csoportvezető pozícióját Kertész Réka, a Közösségért Felelős Csoportvezető pozíciót Sándor Bettina, az Adminisztrációért Felelős Csoportvezető pozíciót pedig Ferenczi Fanni Csilla tölti be. Köszönjük a leköszönő csoportvezetők, Erdei Panna és Szolnoki Dániel munkáját, továbbá köszönjük két Tiszteletbeli Tagunknak, Lukács János és Adorján Csaba tanár uraknak, hogy jelenlétükkel megtisztelték Társaságunk Őszi Nyitógyűlését!

Társaságunk sűrű félév előtt áll, számtalan ötlettel és tervvel vártuk már az őszt, így ezek megvalósításához még nagyobb elánnal látunk majd neki. Reméljük valamelyik programunkon minél előbb találkozunk, addig is Mindenkinek sikeres félévet kívánunk!

Igazold, hogy nem vagy robot!