Kezdőoldal

Rólunk

Történetünk

Szervezeti felépítés

Hírek

Dokumentumok

Rendezvényeink

Tagszervezeteink

Középiskolásoknak

Luca Pacioli Kiválósági Díj

Luca Pacioli Középiskolás Verseny

Jelentkezőknek

Tagfelvétel

Karrierút

Cégeknek

Középiskolásoknak

A közvetlen felelősségvállalás jegyében különféle ösztöndíjakkal segítjük azon fiatalok boldogulását, akiknek szakmai fejlődését szociális helyzetük akadályozza, így többek között minden évben meghirdetjük a Luca Pacioli Kiválósági Díjat, amellyel pénzügyileg és mentorálással támogatjuk az egyetemi képzésüket megkezdő végzős középiskolás diákokat.

A Luca Pacioli Kiválósági Díj

Miért érdemes pályázni?

Szakmai karriered első lépcsőfokát jelentheti

Kiemelkedhetsz diáktársaid közül

Kiváló teljesítményedért elismerésben részesülhetsz

Pénzügyi támogatásban részesülhetsz már az egyetemi pályád elején

Szakmai és baráti kapcsolatokra tehetsz szert

Többletpontokat szerezhetsz az egyetemi felvételi eljárásban

Kiemelt célunk a fiatalok támogatása

Az Egyesület azzal a céllal hozta létre a Luca Pacioli Kiválósági Díjat, hogy támogassa azon végzős középiskolás diákokat, akik felsőfokú tanulmányaikat gazdasági vagy jogász pályán tervezik folytatni.

Pénzügyi támogatást nyújtunk a sikeres pályázóknak

A Luca Pacioli Kiválósági Díj 100.000 Ft/fő támogatást jelent azon sikeres pályázóknak, akik az általunk képviselt szakterületek valamelyikén szeretnék folytatni felsőfokú tanulmányaikat, azonban ez anyagilag nehézséget okozna számukra. A pályázat bírálata során figyelembe vesszük a pályázók tanulmányi eredményét, szociális helyzetét, valamint az általuk végzett egyéb szakmai és sporttevékenységet, így azon diákok nyerhetik el a támogatást, akiknek kiemelkedő teljesítményük mellett pénzügyi támogatásra van szükségük.

Mentorként is segítjük egyetemi pályájukat

A pályázatot elnyerő hallgatók szakmai fejlődését nyomon követjük és mentorálással segítünk nekik eligazodni a felsőoktatásban. A Luca Pacioli Kiválósági Díj során kiemelt együttműködő partnerünk az OTP Bank.

Hogyan tudsz pályázni?

A Luca Pacioli Kiválósági Díj weboldalán megtalálod a részletes pályázati kiírást, amely tartalmazza a pályázat feltételeit, a pályázat benyújtásának menetét, valamint a pályázat leadásához szükséges dokumentumokat.