Kezdőoldal

Rólunk

Történetünk

Szervezeti felépítés

Hírek

Dokumentumok

Rendezvényeink

Tagszervezeteink

Középiskolásoknak

Luca Pacioli Kiválósági Díj

Luca Pacioli Középiskolás Verseny

Jelentkezőknek

Tagfelvétel

Karrierút

Cégeknek

Középiskolásoknak

Luca Pacioli Középiskolás Verseny

A Luca Pacioli Egyesület meghirdeti a Luca Pacioli Középiskolás Versenyt, amely gyakorlati közgazdasági – kiemelten számviteli, pénzügyi és adózási szakmai – ismeretek fejlesztését célozza a Kárpát-medencében tanuló magyar középiskolások körében.

KIK VEHETNEK RÉSZT A VERSENYEN?

A verseny résztvevői a magyar oktatási nyelven középfokú tanulmányokat folytató tanulók lehetnek szerte a Kárpát-medencében.

ELSŐ FORDULÓ

Az oldal alján található írásbeli feladatsor kitöltésével adhatják le jelentkezésüket egyénileg a középiskolás tanulók a versenyre. A regisztrációs felületen minden mezőt a valóságnak megfelelően szükséges kitölteni az érvényes regisztrációhoz. A versenyen való részvételnek nevezési díja nincs. A jelentkezés, illetve ezzel együtt az első forduló kitöltésének határideje 2024. március 25. Az első fordulóban egy feladatsort kell megoldaniuk a versenyzőknek, amely feleletválasztós kérdéseket, számolós és rövid kifejtős feladatokat tartalmaz.

Az első forduló kitöltésével a versenyzőnek el kell fogadni a következőket:

A versenyt 3 kategóriában hirdetjük meg:

DÖNTŐ

A döntőbe kategóriánként az első fordulóban 20 legjobban teljesítő diák jut be. A döntő személyes formában a Budapesti Corvinus Egyetemen kerül megrendezésre.

DÍJAZÁS

Kategóriánként az első helyezett 150 000 Ft, a második helyezett 100 000 Ft, a harmadik helyezett 75 000 Ft pénzjutalomban részesül. Valamint a versenyzőkön kívül a legeredményesebb felkészítő tanárt és a legtöbb versenyzőt delegáló iskolát is díjazni fogjuk. A díjazottak meghívást kapnak a Luca Pacioli Egyesület által szervezett gálavacsorára, a Luca Pacioli Estre, ahol az oklevelek átadásra kerülnek. A verseny díjazottjaival a Luca Pacioli Alapítvány ösztöndíjszerződést köt.

A VERSENY MENETE

ELÉRHETŐSÉG

E-mail-cím: lpkv@pacioli.hu

Az adatkezelési tájékoztató megtekinthető a dokumentumok között.

Kiemelt együttműködő partnerünk